Tottesunds herrgård är en vacker och historisk plats som passar bra för olika tillställningar. Atmosfären och närheten till naturen gör din vistelse minnesvärd.

I anslutning till herrgården finns Herrgårdsleden, en ca 4 km lång vandringsled  som går genom herrgårdsparken ut till Bytesholmen med rastplatser och grillkåta. En vandring nära vattnet.

I herrgården finns flera utställningar bl.a Jägarrörelsen och vapensmugglingsfartyget Equity, Sibelius bröllop, Mannerheimrummet och en miniatyr över området som det såg ut i mitten av 1800-talet. 

Herrgården kan bokas för grupper (minst 10 personer), bröllop, födelsedagsbjudningar, examensfester, dop, skolningar, friluftsdagar m.m.

Vi kan erbjuda kaffe med hembakat, mat, friluftsaktiviteter samt guidning. Vi skräddarsyr er upplevelse enligt era önskemål.

Vår egen verksamhet under året är t.ex herrgårdsbruncher, historiska middagar, teaterkavalkad, spökvandring, familjedag, guidning m.m. Följ oss på sociala medier.

Endast 30 minuters bilväg från Vasa.

- - - -

Miljölöfte

Vi tänker på miljön i alla skeden av verksamheten och gör förbättringar där vi med rimliga medel kan göra detta. Vi sorterat avfallet, bakar kaffebrödet själva och använder inhemska råvaror om möjligt, återvinner byggnadsmaterial och värmer de flesta fastigheter med bergsvärme.

Vi strävar efter att kontinuerligt förbättra verksamheten med tanke på miljön.